Tots els detalls de la greu crisi que han superat Felip VI i Letizia

"Felip VI encara està boig per Letizia", assegura la periodista Pilar Eyre

“Felip VI encara està boig per Letizia”, assegura la periodista Pilar Eyre a la revista ‘Lecturas’. Segons Eyre, “la passió del principi s’ha transformat en valors que han ajudat a construir una harmoniosa llar i, sobretot, una relació sòlida que s’ha vist enfortida després de superar la seva última crisi”. La periodista recorda el moment més delicat de Felip i Letizia, quan la reina va abandonar Mallorca i va marxar a Madrid “deixant a la família, sogres i cunyats, amb un pam de nassos”.

Però Eyre es pregunta pel motiu real, i dibuixa amb precisió l’escenari de crispació que han suportat Felip i Letizia enumerant la suma de circumstàncies que l’han generat: unes conegudes, com els escàndols del rei emèrit; altres sorprenents, com el paper de les germanes del rei o les pressions i traïcions contra les quals ha hagut de lluitar Letizia.

A més, assegura que “si una cosa ha tingut clara la reina i, precisament és un detall que la diferència de la seva predecessora, Sofía, és que en cap moment va voler tirar la tovallola“, i afegeix: “No, Letizia sempre ha tingut molt clara quina és la seva comesa (…) i sap que aquest és un compromís per a tota la vida”, recalca Pilar Eyre.

Nou comentari