Tots els detalls del casament d’Isa Pantoja i Asraf

Isa Pantoja i Asraf han decidit casar-se. Segons ha explicat a ‘El Programa del Verano’, la filla d’Isabel Pantoja no amaga el seu immens desig que la seva parella li demani matrimoni de genllos i s’oficialitzi tot el més aviat possible. Isa Pantoja s’ha referit en primer lloc als convidats: “Us convidaria a tot l’equip”. No obstant això, malgrat que per ella ja estaria casada, confessa que li fa il·lusió que Asraf s’agenolli: “Ens casarem quan m’ho demani!, però pas per pas”.

D’altra banda, la filla de la cantant ha explicat que el seu enllaç “serà un casament àrab” però ha detallat que d’àrab només tindria el lloc en el qual es realitzarà la cerimònia: el Marroc. No vol res religiós perquè “això ja no està de moda, això ja és molt antic. No seria un casament per l’església, això sí ho tinc clar”.

La protagonista no amaga que li agradaria tenir un altre fill, encara que aclareix que “m’agradaria fer les coses a poc a poc, primer em caso”. Joaquín Prat li ha posat sobre la taula l’opció de celebrar l’esdeveniment a Cantora i ràpidament Isa ha contestat: “No faria el casament a Cantora, el faria al Marroc, probablement a Marràqueix”.

Nou comentari