El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Desy, de ‘Gran Hermano’: “La meva família va justificar que el meu germà gran abusés de mi”
  • CA

Desy Rodríguez, exconcurant de ‘Gran Hermano’, ha relatat en una entrevista al portal ‘Outdoor’ la dura infància que va viure i el motiu real pel qual va deixar de tenir relació amb la seva família: van justificar el fet que el seu germà abusés sexualment d’ella. “Actualment no tenim cap relació. Abans que el meu pare morís a causa d’un càncer sí que vaig coincidir amb ells a l’hospital. Però no he volgut tenir més contacte per la meva salut mental i per tot el que m’han fet tant públicament com en privat”, ha explicat.

I, en aquest sentit, ha afegit: “Quan el meu pare estava malalt ells venien a casa meva per a estar amb ell. Un Nadal me’n vaig anar a València i quan vaig tornar em vaig trobar que havien canviat el pany de la porta i s’havien desfet de totes les meves pertinences: quadres, mobles, roba, etc”. Però això no és el més greu: “La meva família va justificar que el meu germà gran abusés de mi quan jo tenia quatre anys. Ho vivia com a autèntics malsons i cada dia em repugnava més el meu germà”.

21/08/2018 La joven exconcursante de Gran Hermano 14, Desirée Rodríguez se encuentra en paradero desconocido sin dar señales de vida desde que el pasado jueves 16 de agosto la familia diera la voz de alarma EUROPA ESPAÑA SOCIEDAD GRAN HERMANO 14

Però recorda que “no va ser fins que vaig parlar amb el psiquiatre de ‘GH 14’ quan ho vaig acceptar i em vaig adonar que no eren somnis sinó uns abusos que havia patit de veritat. Els havia bloquejat del meu cap per a no patir. Quan li vaig explicar a la meva família em van dir que eren jocs de nens i que ell no seria conscient del que estava fent”.

Però, en aquell moment, el seu germà tenia 15 anys. “A més, un dia em va confessar que ho veia normal perquè un altre familiar nostre feia el mateix amb ell. Si tu puges al coll d’un nen petit i el bloqueges de les mans per a obligar-lo i després li dius que és un secret entre els dos, és un joc de nens?”, es pregunta l’exconcursant de ‘Gran Hermano’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa