El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Es descobreix l’autèntica cara de ‘Doña Ana’, la mare d’Isabel Pantoja
  • CA

Durant aquesta setmana s’ha estat dibuixant una personalitat d’Isabel Pantoja que ja porta anys intentant sortir a la llum, però que mai abans havíem sentit en paraules del propi fill de la cantant, Kiko Rivera. Des de llavors són molts els personatges que han aparegut per aclarir i donar visibilitat a certs temes que encara continuen sent una incògnita en la vida de la cantant.

Aquest dissabte al vespre Sylvia Pantoja ha participat al tercer especial de l’herència de Paquirri a Telecinco i ha parlat alt i clar de l’actitud i comportament de ‘Doña Ana’, mare d’Isabel Pantoja i de la qual la cantant hauria après a ser com és: “Un dia, la meva tieta Ana va anar al mercat de Triana i va anar preguntant com una boja qui guanyava més diners si un torero o un futbolista, i això ja et permet entre moltes coses… que em sembla bé perquè vol el millor per a la seva filla”, deia la cosina.

“Ana ha portat la carrera de la seva filla molt bé, però pel seu interès”, insistia. De fet, ha deixat clar que no li fa gràcia que parlin de la mare d’Isabel Pantoja com a ‘Doña Ana’ i de la seva tieta Manuela (mare de Chiquetete) com ‘la Chumina’: “Em fa gràcia que a la meva tieta Manuela se li deia Chumina, què passa que no és Donya Manuela o la meva mare no és Donya María, aquí totes són Doñas perquè són senyores, cal ser equitatius“.

Sylvia Pantoja també ha relatat un fet que va succeir quan Kiko Rivera era petit: resulta que el nen li va caure dels braços i ‘Doña Ana’ va ser molt dura amb ella: “Sí, em va caure Kiko dels braços, es va fer un bony al cap i la meva tieta em va dir ‘ja estàs contenta no filla’ i vaig marxar caminant fins a la casa de la meva tieta Manuela. Em va fer molt de mal perquè jo adorava a aquest nen, com em pot dir que si ja estava contenta. Tenia mesos llavors”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa