La desagradable topada d’Anabel Pantoja amb la Guàrdia Civil a poques hores del seu casament

La neboda d'Isabel Pantoja es va casar divendres a l'illa canària de La Graciosa amb Omar Sánchez

Anabel Pantoja i Omar Sánchez han complert el seu somni i s’han casat en una bonica celebració a l’illa canària de La Graciosa. Malgrat la mort de la seva àvia només 2 dies abans de celebrar-se l’enllaç, i la decisió del seu cosí Kiko Rivera de no assistir finalment al casament, Anabel i Omar van decidir continuar amb els plans i contraure matrimoni. Però ha s’ha sabut que poques hores abans de la celebració la neboda d’Isabel Pantoja va tenir una topada amb la Guàrdia Civil.

Els nuvis tenien pensat posar una carpa en el lloc en el qual van sopar i van ballar al costat dels seus convidats després de la cerimònia. Però, segons publica ‘Lecturas‘, finalment no van poder fer ús d’ella. Tal com va explicar Merche, la mare d’Anabel, només una estona abans que comencés el casament, el Seprona (Servei de Protecció de la Naturalesa, un servei especial de la Guàrdia Civil), va acudir al lloc en el qual estava instal·lada la carpa i la va retirar perquè asseguraven que no complia les normes per a estar instal·lada allà.

Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press
Omar Sánchez i Anabel Pantoja | Europa Press

Un fet que molt probablement va posar molt nerviosa a la gran protagonista del dia perquè això va passar només sols unes poques hores abans que fes aparició amb el seu espectacular vestit de núvia per a celebrar el seu amor. Malgrat el contractemps, això no va ser impediment perquè s’ho passés d’allò més bé, perquè tant a la tarda com a la nit va estar radiant, va somriure i va vessar llàgrimes d’emoció.

Això va ser durant el dia del casament, però l’endemà Anabel va confessar el programa ‘Sábado Deluxe’ que se sentia decebuda, especialment amb el seu cosí Kiko Rivera. Tot i que al principi Kiko Rivera tenia intenció d’assistir amb la seva família a l’enllaç, la mort de la seva àvia va provocar que el DJ decidís en l’últim moment no assistir-hi.

A més, Anabel s’ha assabentat que Kiko Rivera ha deixat de seguir-la a les xarxes socials i no s’ho ha pres gens bé: “He escoltat aquest matí en el programa de María Patiño que el meu cosí m’havia deixat de seguir i he comprovat que era cert (…) M’agradaria que si té algun problema amb mi m’ho digui clar perquè jo ja més no puc fer”.

Nou comentari