Desagradable baralla a Telecinco: Emma García demana respecte a un dels seus col·laboradors

La tarda a 'Viva la vida' no ha estat gens fàcil per a Emma García. La presentadora ha viscut un tens enfrontament entre dos dels seus col·laboradors, el que l'ha col·locat en una situació bastant desagradable.

 

 

Tot començava a 'Sálvame' uns dies abans, quan es començava a especular sobre una presumpta relació de Diego Arrabal i Gema López. Ell ho ha negat des del principi, però tot ha empitjorat quan Emma va convidar Sandra Aladro a plató, membre de l'agència de fotògrafs que estan assetjant Diego.

 

 
Sandra Aladro
Sandra Aladro | Telecinco

 

 

El protagonista, enfurismat, no entenia per què li donaven veu a uns fotògrafs que li estan fent la vida impossible. I per això esclatava contra ella de molt males maneres... La discussió va posar-se tan lletja que la presentadora va haver de demanar-li que es calmés: "Control, Diego. Parla amb respecte. Encara que no ho facin els altres, parla amb respecte". 

 

 

Mentrestant, però, ell seguia amenaçant la fotògrafa: "Tinc gravades les vostres cares!". Ella, sorpresa, intentava defensar-se: "Tu no ets un personatge que ens interessi. No ens interesses". Com responia ell? "A tu el que t'interessa és donar per cul".

 

 

 

 

Emma García, desbordada, va haver de tallar la discussió i va seguir escridassant Diego: "És un tema molt seriós i t'afecta a tu i a la teva família. Però fem això amb respecte, insisteixo. Parlem de tot això amb respecte". 

 

 
Diego Arrabal i Emma García
Diego Arrabal i Emma García | Telecinco

 

 

Tensió i mal rotllo, en una tarda complicada a Telecinco que de ben segur va entusiasmar als teleespectadors. 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?