El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’infern d’una altra exestrella Disney: “La sobredosi em va causar un infart i tres vessaments cerebrals”
  • CA

Demi Lovato va tocar el cel gràcies a Disney Channel. La protagonista de Camp Rock i Sunny entre estrellas tenia tot per triomfar durant molts anys, actriu d’èxit i cantant amb milers de discos venuts. Parella de Joe Jonas, dels Jonas Brothers, era envejada i estimada pels teleespectadors del gegant audiovisual… Fins que tot es va tòrcer.

Demi Lovato i Joe Jonas, en el cartell de la pel·lícula de Disney

La nord-americana va caure en el món de les drogues molt jove, el que la va forçar a ingressar en una clínica de desintoxicació rere una altra. L’immens èxit i la fortuna encara més gran que tenia a les mans des de tan petita van passar-li factura, una sobreexposició mediàtica que no va saber suportar. La drogoaddicció i els trastorns alimentaris van empitjorar fins al punt que va haver de ser ingressada.

Ara, ja recuperada després d’anys en tractament, explica la seva traumàtica experiència en un documental que promet titulars molt colpidors. En el tràiler la podem sentir reconèixer, per exemple, que va patir un infart i tres vessaments cerebrals per culpa de la sobredosi que la va fer estar ingressada el 2018: “Els metges em van dir que només em quedaven 5 o 10 minuts de vida”.

“El consum de drogues em va provocar un dany cerebral que encara arrossego. No puc conduir, per exemple, perquè m’han quedat punts cecs a la vista. Vaig estar molt de temps sense poder llegir. Afortunadament, aquests efectes secundaris em recorden el que podria haver-me passat i el que em podria tornar a passar si torno a aquella zona fosca una altra vegada. Em va costar molt rehabilitar-me, però estic molt orgullosa de la persona que sóc ara”, explica.

Una estrella infantil que no va poder suportar la pressió i que es va deixar captivar pel perillós món de les drogues, un exemple més d’una antiga noia Disney que no acaba ben parada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa