El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen l’expulsió de Kiko Rivera després de trencar un plat violentament durant una baralla amb Ylenia
  • CA

L’última gala de ‘Gran Hermano Dúo‘ ha tingut un moment destacat que ha enfadat tots els teleespectadors. L’audiència en massa ha demanat l’expulsió disciplinària immediata de Kiko Rivera després que trenqués un plat violentament durant una discussió amb Ylenia Padilla. El xou va ser gran, però anem a pams. El fill d’Isabel Pantoja està sent protagonista d’aquesta edició, especialment des que confessés obertament que havia estat enganxat a les drogues i des que la dona, Irene Rosales, tingués un avortament dins de la casa. Ara bé, aquesta última discussió amb Ylenia l’ha col·locat al centre de la diana. Per què? Què ha passat?

 

Tot va començar amb un retret de la noia, quan va queixar-se que Kiko no feia el menjar per a tots i que, a més a més, menja moltíssim i malbarata menjar. Ell no hi estava d’acord, i va negar-ho tot afegint-hi una crítica: que Ylenia no renta els plats i que, a sobre, falta el respecte a molta gent de la casa.

 

La discussió va anar a més i més, apujant-se’n el to. El punt culminant? Quan Ylenia li va dirigir un dard amb molta mala llet: “Jo no explico els meus problemes per fer pena“. Aquesta cruel acusació (que feia referència a la seva drogoaddicció) va fer esclatar Kiko, que va aixecar-se i va dirigir-se cap a ella amb un plat a la mà. Summament enfadat, va estampar el plat a terra: “No, per aquí no. No segueixis per aquest camí”.

 

 

La situació no podia ser més tensa, però Ylenia seguia i seguia: “Mira què violent i què ridícul que és”. La resposta de Kiko? Encara més dura: “El que has fet és de rastrera. És una malaltia, m’has atacat amb una malaltia”. Els dos estaven visiblement alterats i els crits no cessaven. Els companys van intentar posar pau, els van separar i els van dur a habitacions separades. Ambdós es van desfogar, especialment la valenciana: “Si tu em pots criticar a mi, jo també als teus. Ara no et victimitzis… M’ataqueu tots amb el mateix, ho feu tots! A mi l’únic que se’m diu és que ho faig malament. Estic sola, és clar, com ell és el fill de la Pantoja…“. 

 

Kiko Rivera
| Telecinco

 

Un cop estaven més tranquils, Kiko va intentar deixar clar que no havia volgut atacar Ylenia mentre ella plorava desconsoladament pels racons. La dona del DJ, per la seva banda, tampoc no ho va passar gens bé: “No tinc necessitat de conviure amb una persona que ha fet això. Jo no he entrat aquí per tenir més fama. Ho fem per les nostres filles i per començar de zero. La malaltia de Kiko me l’he empassat jo amb dues nenes i zero euros“.

 

 

Finalment, Ylenia va anar a parlar amb el matrimoni i els va demanar perdó. Van acabar abraçant-se i assegurant que ho oblidarien tot, però això no ha convençut a l’audiència… I és que la xarxa va omplir-se de comentaris demanant l’expulsió immediata de Kiko per la seva actitud violenta. Farà alguna cosa la direcció del programa? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa