El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demanen l’acomiadament televisiu de Paz Padilla a change.org
  • CA

Paz Padilla no ha començat el 2022 amb gaire bon peu. Després d’unes desafortunades declaracions on assegurava que la vacuna contra la covid-19 “no servia per a res”, i d’unes altres paraules on, parlant de Rocío Carrasco i Rocío Flores, va defensar que “l’amor ho pot tot”, ara estan demanant el seu acomiadament televisiu.

És a la plataforma change.org on s’ha registrat una petició per tal que Paz Padilla no segueixi treballant a la televisió. “Paz Padilla no està capacitada actualment per a ser presentadora o col·laboradora de televisió. Fa temps que les seves manifestacions públiques són temeràries”, defensa la petició.

Paz Padilla | Telecinco
Paz Padilla | Telecinco

En aquest sentit, s’argumenta que “no només dient que les vacunes no serveixen per a res, sinó avui 4 de gener de 2022 animant a ficar en una mateixa habitació a una maltractadora sentenciada, amb la seva víctima, dient que l’amor (de mare-filla) tot ho pot, que és incondicional, que no hi ha cabuda per al rancor i sí per al perdó”.

I conclou el text de la petició: “Semblava un capellà antic donant una homilia demanant submissió a les dones i abnegació a les mares. Mal servei li fa a les dones maltractades. Llança missatges molt desafortunats. Necessita un descans televisiu. I ajuda. Pel seu propi bé i el de tots”.

Per ara, la petició a change.org ja ha superat les 2.000 signatures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa