La decisió més difícil que ha pres Jesús Vázquez per aquest Nadal

Ell mateix ho ha compartit a les seves xarxes socials

Aquest serà un Nadal diferent per a tothom, com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. I els famosos, evidentment, no s’escapen d’aquesta nova realitat. I alguns d’ells ja ho estan explicant a les seves xarxes socials. És el cas del presentador i model Jesús Vázquez, qui ha compartit a Instagram com seran aquestes festes.

“Aquest Nadal la nostra família, Roberto i jo, hem decidit no reunir-nos per Nadal, per primera i segurament última vegada en les nostres vides. No ha estat fàcil, us ho asseguro, i sé que ens costarà estar separats la Nit de Nadal, per Nadal, a Cap d’any, i quan arribi el moment, la nostàlgia ens pessigarà l’ànima. Però sabem que és el millor per a tots”, ha escrit el presentador.

En aquesta línia, s’ha explicat: “Ho fem per a protegir als més grans de la casa. No volem córrer cap risc ara que la vacuna està molt a prop”. I recorda: “Ahir una gran amiga va perdre a la seva mare per la Covid, el meu cor està amb ella i amb la seva família. Per a ells el Nadal ha marxat de cop, els hi han arrencat d’arrel”.

Finalment, Jesús Vázquez ha conclòs: “Siguem responsables i no abaixem la guàrdia. Regalem salut i vida als nostres. Us desitjo a tots el millor Nadal possible, si fem les coses bé, viurem moltes d’altres”.

 

Nou comentari