El drama familiar del director català de ‘Sálvame’: “La mare va estar plorant durant sis mesos seguits”

El naixement de David Valldeperas va causar una gran commoció en la seva família

Carlota Corredera i David Valldeperas són amics íntims des de fa anys. La presentadora i el director de Sálvame tenen molta confiança, el que fa que coneguin tot sobre l’altre. És per això que Carlota s’ha atrevit a treure a la llum una anècdota sobre el català en directe. El tema? El seu naixement, que va ser un drama per a la seva mare.

“La mare va estar plorant durant sis mesos seguits. Per a la mare de David Valldeperas va ser un drama quedar-se embarassada d’ell perquè ja tenia 44 anys. A principis dels anys 70 encara no estava ben vist ser mare tan gran i ella no sabia com afrontar-se públicament a aquest embaràs. Tenia un any de 18 anys i una altra de 10, ja eren grans per tenir un germà. Realment va suposar-li un gran trauma quedar-se embarassada amb 44 anys”, ha revelat.

David Valldeperas, el director català a Sálvame / Telecinco

Una història desconeguda fins ara que treu a la llum quan les revistes encara parlen del director del programa per la seva ruptura amb el dissenyador Xoan Viqueira. Han estat molt discrets en aquestes primeres setmanes, el que incrementa encara més la curiositat al voltant d’aquesta separació inesperada.

Nou comentari