El xef David Muñoz passa per quiròfan

Cristina Pedroche no ha deixat David Muñoz sol en cap moment. El xef ha hagut de passar per quiròfan per culpa d’una dismetria als malucs, una operació en la qual ha tingut el suport de la seva dona.

Els seguidors del cuiner van preocupar-se molt en veure que publicava una foto des de l’hospital, quan va decidir-se a explicar què li passava: “Dos mesos després de córrer la marató de València i sense poder tornar a córrer (de moment) i després de molts anys amb diferents problemes, he trobat l’origen dels meus dolors i com ha anat degenerant en altres problemes en cadena. Tinc una dismetria de 2 cm, una autèntica brutalitat segons m’expliquen… i una de les conseqüències són aquests malucs i pelvis desviats i caiguts. Sembla que serà una carrera a llarg termini. Treballaré durament perquè no acabi amb una pròtesi de malucs”, explicava fa uns dies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bueno, pues dos meses después de correr la marathon de valencia y sin poder volver a correr ( de momento ) y después de varios años con diferentes problemas, he encontrado el origen de mis dolores varios y como ha ido degenerando en otros problemas en cadena. Tengo una dismetria de 2 cm, una auténtica brutalidad según me explican… y una de las consecuencias es esa cadera y pelvis desviada y caída y todo lo que ello ha provocado en mi cuerpo en estos años. Ya estamos desde hace unas cuántas semanas poniéndole solución, pero parece que va a ser una carrera a largo plazo. Trabajaré duro y haré los deberes cada día, para que pueda volver a correr y eso no signifique acabar con una prótesis de cadera… Querer es poder !!!!! ?????

Una publicación compartida de Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) el

I aquest dilluns tocava passar per quiròfan: “Entro a boxes… Actitud guanyadora sempre, la vida és per als valents”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me meto en boxes… Actitud ganadora siempre, la vida es para los valientes !!! ????? @drmanuelleyes

Una publicación compartida de Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) el

Sembla que tot ha anat perfectament, ja que unes hores després Pedroche publicava una fotografia de la mà del seu marit, de camí a un restaurant per celebrar-ho: “Avui el meu marit s’ha portat com un campió i es mereix un bon sopar”. Una parella molt unida que torna a demostrar que estan millor que mai.

Nou comentari