Surt a la llum la sorprenent petició de David Flores als seus amics

David Flores és la principal víctima de la guerra entre els seus pares, l’Antonio David Flores i Rocío Carrasco. El fill petit de l’exmatrimoni pateix un trastorn genètic que provoca retard en el desenvolupament, el que ha marcat la seva vida. De petit estava molt unit a la mare, però ella denuncia que l’ex ha malmès molt en la seva relació per separar-los… el que ha aconseguit, fins al punt que el jove ara considera l’Olga Moreno (la dona del pare fins fa pocs mesos) com la seva mare. El noi vol deslligar-se de la guerra familiar, segons informen fonts properes, però no li està sent fàcil perquè depèn econòmicament d’ells. S’ha format com a tècnic de gestió administrativa, però no troba feina i està desesperat. A més a més, tampoc no li agradaria veure la germana a televisió, on treballa des que signés un contracte amb Telecinco per donar informació sobre la complicada situació familiar que travessen. En David no vol tractar amb la premsa rosa i tampoc no li agrada estar exposat d’aquesta manera.

Prefereix refugiar-se en el seu grup d’amics, als que els hi parlaria sobre Rocío Carrasco. D’ella només parlaria bé, segons diuen. De fet, alguns amics asseguren que els tindria “prohibit” que parlin malament d’ella en la seva presència. Rocío afirmava en el seu documental que Antonio David ha “menjat el cap” al nen perquè l’odiï, el que sembla que no hauria aconseguit. No està en contra de la mare ni molt menys, tenint en compte que la defensaria davant dels seus coneguts.

David Flores Carrasco, caçat pels fotògrafs / Europa Press

“Ell no ha deixat mai d’estimar-la i anhela que els problemes entre ells se solucionin en algun moment”, diuen. Llavors, com és que va acceptar personar-se en el judici que l’enfronta al seu pare? Perquè cal recordar que David va donar suport al pare en el judici en el que denunciava Rocío per no pagar la manutenció del fill. El jutge no va permetre que el noi es posicionés al darrere de la denúncia, però van intentar-ho per aconseguir que Rocío pagués. El que queda clar amb les declaracions del grup d’amics del David és que si fos per ell preferiria que quedessin enrere tots els problemes.

Nou comentari