El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Flores demana una condemna de presó per a la seva mare, Rocío Carrasco
  • CA

Continua la guerra entre Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Segons publica ‘Caso Abierto’, el fill de l’exparella, David Flores, demana que la seva mare sigui condemnada a un any de presó i a donar-li 15.000 euros d’indemnització per no pagar-li la pensió a la qual està obligada per la justícia. Així consta en l’escrit d’acusació presentat per la seva advocada en el jutjat, al qual ha tingut accés el diari. En aquest document, l’advocada de David Flores recorda que, des de l’any 2018, una sentència obliga la mare a pagar 200 euros mensuals al seu fill com a “pensió d’aliments”.

Cal recordar que David Flores, de 22 anys, viu amb el seu pare des que és major d’edat, però la jutgessa va entendre que, a causa de la seva malaltia, és una persona “dependent econòmicament”. L’escrit enviat a la jutgessa assegura que, des de llavors, la seva mare “no vol fer-ho i mai ha pagat cap quantitat”.

Així, l’advocada de David Flores, Beatriz Robles, indica en el seu escrit al jutjat que Rocío Carrasco és autora d’un delicte d’impagament de pensions i demana que es cridi a declarar com a testimonis en el judici contra Rocío Carrasco als seus dos fills, al seu exmarit Antonio David Flores i a la seva parella, Olga Moreno.

Antonio David Flores a ‘Sálvame’ – Instagram

A més, acusa a Rocío Carrasco de no pagar l’assegurança mèdica del seu fill, que pateix una malaltia genètica. Segons l’escrit d’acusació, la mare ha deixat de pagar-lo “en reiterades ocasions” , de manera que el jove “quedava sense cobertura mèdica”. Per a evitar-ho, assegura, “la dona del pare del demandant, Olga Moreno” i la seva germana, Rocío Flores, van haver de realitzar diferents ingressos en metàl·lic. En el document s’adjunten diversos rebuts del pagament d’aquesta assegurança mèdica realitzats per Olga Moreno a l’empresa Sanitas.

I no només això, la representant legal de David Flores reclama al jutjat que, abans que se celebri el judici, s’aportin els contractes i els pagaments que Rocío Carrasco va rebre de la productora del documental “Rocío, contar la verdad para seguir viva”. En aquest sentit, afirma que es tracta de cinc contractes entre la productora i la filla de Rocío Jurado que van ser aportats en un procediment laboral però “esborrant les quantitats percebudes per l’acusada”.

Per la seva banda, Antonio David Flores tampoc va pagar la pensió alimentària dels seus fills mentre que aquests van ser menors d’edat i per això també ha de respondre davant la justícia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa