David Bustamante s’aprima 20 kg en només tres mesos i crea un “conflicte greu” a la feina

El cantant ha experimentat una pèrdua de pes impactant i això li ha generat problemes a televisió

Antena 3 estrena aquest divendres un programa nou que substituirà Tu cara me suena després de la gran final. La cadena espera enganxar els teleespectadors amb El desafío, un concurs ple de proves mentals i físiques en el qual participen famosos de primera línia mediàtica. El presentador? Roberto Leal, que acompanyarà el jurat format per Santiago Segura, Tamara Falcó i Juan del Val.

Encara no ha començat i ja s’han filtrat els primers problemes amb els concursants. Ágatha Ruiz de la Prada ho hauria posat molt difícil, segons reconeix el presentador en roda de premsa: “Ens va generar molts maldecaps… Especialment a l’equip de vestuari i attrezzo, perquè ella insistia que havien d’adaptar cada prova al seu estil. Ha tingut discussions molt fortes amb el jurat, a més a més”.

Però no només ella ha complicat la gravació del programa. David Bustamante també hauria causat problemes: “Vam tenir un conflicte greu amb ell”, confessa el responsable del programa. El cantant sempre s’havia mostrat tranquil i simpàtic, què ha passat? Sembla que el problema ha estat l’impactant canvi físic que ha experimentat durant el rodatge: “Ha perdut 20 kg des que va començar la gravació fa tres mesos”.

La fotografia de presentació de David Bustamante anava a ser la mateixa durant tot el concurs, una que van fer-li el primer dia de gravacions. En experimentar un canvi tan bèstia, per això, el cantant hauria exigit que es canviés aquella foto perquè ja no se sentia identificat: “Ens demanava que la canviéssim perquè s’havia aprimat i al final no s’hi reconeixia… Això va generar un conflicte greu durant la producció, però finalment van accedir-hi”.

El cantant va explicar durant una entrevista a Telemadrid que s’havia engreixat 8 kg durant el confinament. El problema d’aquestes pujades i baixades de pes? Una relació insana amb el menjar: “Sempre l’uso com a premi i després em castigo per menjar-la. He hagut de fer una lluita molt dura, perquè tots tenim mirall a casa”. Des de llavors, però, ha començat a seguir una dieta exigent i a fer molt exercici. El resultat és evident, primer per la gran pèrdua de pes i també pel canvi físic que mostren les darreres fotografies que ha compartit a Instagram. En elles se’l pot veure molt més prim i musculat.

Aquest no és el primer cop que el cantant sorprèn amb una pèrdua de pes brusca, el que ha fet preocupar de nou els seus seguidors.

Nou comentari