El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bustamante, sobre els problemes de pes: “Tinc mala relació amb el menjar”
  • CA

David Bustamante sempre s’ha mostrat com un cantant natural i espontani. No s’amaga de res i és sincer amb la premsa sempre que l’entrevisten. Aquest cap de setmana l’hem vist en el programa de Bertín Osborne a Canal Sur, una conversa en la qual ha parlat sobre la seva relació amb el menjar.

Al llarg de la seva carrera, ha experimentat canvis de pes molt bruscos. És per això que l’han preguntat sobre el tema, ara que pràcticament cada dia publica alguna fotografia des del gimnàs. Queda clar que està conscienciat i que ha començat a fer exercici amb regularitat, però ho ha fet sempre?

“He travessat moments en els quals el meu pes es trobava clarament per sobre de l’ideal i és per això que m’he hagut d’esforçar. Em trobo una mica cansat per culpa del meu metabolisme, el que em provoca molts alts i baixos”, reconeix.

 

 

El cantant rep molts comentaris a Instagram sobre aquest tema, el que tampoc no l’ajuda: “Ha estat una lluita molt dura, tots tenim miralls a casa. Em té bastant cansat, el tema. És cert que jo tenia i tinc una mala relació amb el menjar. El feia servir com a premi i després em castigava per menjar-lo”.

La quarantena va canviar la seva rutina, el que va provocar que s’engreixés: “Durant el confinament vaig engreixar-me vuit quilos. Vaig començar a cuinar i se’m donava molt bé…”. Ha augmentat de pes, però és conscient que amb una nova rutina més saludable i exercici diari podrà recuperar la seva figura. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa