El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els fans de David Bustamente, preocupats per la seva important pèrdua de pes
  • CA

Quan un personatge famós experimenta un canvi físic important, els seguidors corren a omplir els seus perfils a la xarxa de missatges de preocupació. Són molts aquells que els critiquen quan s’adonen que s’han engreixat, però encara més els que comparteixen la seva preocupació en veure que el famós en qüestió s’ha aprimat molt.

Aquest últim està sent el cas de David Bustamante. La figura del cantant, conegut pel seu pas per la primera edició d’Operación Triunfo, ha patit canvis destacats en els últims anys. Bastant gras i massa prim, unes fluctuacions en el pes que inquieten els seus fans.

Les últimes fotografies que ha publicat a Instagram evidenciaven que s’està posant en forma al gimnàs, amb uns músculs més desenvolupats. El problema? Que a l’última imatge d’ell se’l veu visiblement més prim.

És per aquesta pèrdua de pes que molts usuaris han manifestat la seva angoixa: “Què prim que estàs! No t’aprimis més!”, “Massa prim, no tens més que ossos!”, “Déu meu, quin canvi!” o “Ves al gimnàs i treballa els quàdriceps” són alguns dels comentaris més repetits. El cantant no s’ha pronunciat al respecte, però tampoc no ho acostuma a fer per no generar més rebombori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa