Reapareix l’exparella de David Bustamante que el va denunciar per maltractament: “Fa 17 anys que espero aquest moment”

L'antiga xicota del cantant promet explicar tot el que va passar anys després que ell fos absolt

David Bustamante torna a ser notícia per les incendiàries declaracions que està deixant anar el seu exmànager. El cantant va denunciar-lo per estafat, el que l’assessor assegura que li ha “destrossat” la vida. És per això que ha promès venjar-se. Com? Tot concedint una entrevista bomba a Sálvame. L’exmànager del cantant ha tret a la llum que coneix secrets molt cridaners sobre el divorci de Bustamante i Paula Echevarría, per exemple: “Ningú no ho sospita. Veurem com queda Paula i com queda David després del que explicaré”.

Doncs bé, l’últim que ha revelat abans de l’entrevista ha estat que també sap què va passar entre l’exconcursant d’OT i l’exparella que el va acusar d’haver-la maltractat: “David va sortir durant uns anys amb Begoña Alonso, una relació que va acabar als jutjats perquè ella el va denunciar. Sortirà a la llum què va passar de veritat amb ella… Jo vaig estar un cop al pis que van llogar i vaig veure coses. No puc dir massa més perquè Bustamante va ser absolt… Però entenc perfectament que aquesta parella no fos feliç”.

David Bustamante participa a 'El Desafío' - Antena 3
David Bustamante participa a ‘El Desafío’ / Antena 3

La dona havia estat en silenci fins ara, quan ha volgut posicionar-se a favor de l’exassessor de David Bustamante: “Fa 17 anys que espero aquest moment. El senyor Majón sap el que va passar. La meva família i jo hem patit molt”. Un testimoni que podria deixar en molt mal lloc al cantant, que rep les bufetades de l’antic mànager i ara també de la seva exparella.

Una batalla judicial que sembla que també tindrà repercussió en la vida personal de l’artista.

Nou comentari