El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bustamante, enamorat de Barcelona i amic de Laura Rosel: “La gent no sap que vam treballar junts”
  • CA

David Bustamante ha concedit una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio per promocionar la publicació del seu nou disc. L’exconcursant d’OT celebra els 20 anys de carrera amb un redescobriment de les seves cançons més representatives. Per oferir alguna novetat, les ha reeditat i les ha canviat radicalment. Content de ser a Barcelona, ha iniciat l’entrevista admirant la capital catalana: “M’encanta tornar a Catalunya, aquí sempre m’heu tractat tan bé. Barcelona és una ciutat molt important per mi, aquí vaig començar la meva carrera musical i aquí vaig viure durant un temps. M’encanta respirar aquesta ciutat que tant m’agrada. Abans de tornar a casa, la meva editora sap que m’ha d’acompanyar fins a la platja”.

Simpàtic i molt alegre, David Bustamante ha venut molt bé aquest últim projecte musical i ha deixat clar que segueix posant-se nerviós: “Encara tinc les papallones a l’estómac perquè vaig el que m’agrada, el que em fa feliç. D’aquell noi de 19 anys a Operación Triunfo queda encara la il·lusió i això és meravellós. Estic enamorat de la meva feina i això es nota”.

Un dels moments més emotius de l’entrevista arribava en parlar de Dos hombres y un destino, la cançó de David Bustamante i Àlex Casademunt que inclou en aquest disc: “És una cançó molt especial per mi perquè és una de les que la gent més relaciona amb mi. I ara més que mai, amb tot el que ha passat… Perquè aquesta cançó va néixer amb un gran artista que desgraciadament ja no està entre nosaltres. Vull que serveixi d’homenatge, encara que per mi és molt dur. Ningú no s’esperava que això passés, de fet teníem plans per fer alguna actuació en directe junts. La música en aquests moments tan durs és un refugi perquè cada cop que escolto la cançó penso en ell. La música fa que sentis viva una persona encara que no estigui aquí”.

David Bustamante ha parlat amb Laura Rosel a El matí de Catalunya Ràdio

David i Laura s’han mostrat molt còmplices i, fins i tot, han reconegut que es coneixien d’abans perquè van treballar junts quan Rosel feia les pràctiques a TVE: “La gent no ho sap, però nosaltres hem treballat junts. Les pràctiques de periodisme les vaig fer allà i em va tocar parlar de les gales d’Operación Triunfo. Recordo coincidir i treballar amb tu. Fins al punt que tinc un autògraf teu”, explicava la periodista.

El cantant reconeix que està “fins als nassos” de la pandèmia i de les restriccions: “Vaig estar tancat a casa durant tres mesos i va ser horrorós. Jo sóc molt nerviós i necessito sortir a la muntanya. Veure’m que només podia veure sèries i cuinar… De fet, vaig engreixar-me 12 kg. Fins que va arribar un moment que vaig decidir-me a moure el cul i vaig aprofitar el temps per compondre cançons pròpies que sortiran en el següent disc. La pandèmia m’ha marcat perquè m’he adonat que trobo a faltar les petites coses i sobretot les abraçades”.

Els paparazzi l’han perseguit des que acabés el reality, però últimament s’ha accentuat l’assetjament des que la seva exdona, Paula Echevarría, ha tornat a ser mare. Què opina sobre l’expectació mediàtica que l’envolta? “No t’acostumes mai a què vagin darrere teu tota l’estona. Jo mai no els he convocat i em molesta moltíssim. Sempre he tingut una resposta amable, però és inevitable enfadar-te a vegades perquè et segueixen i et segueixen encara que els hi diguis deu vegades que no els diràs res. Per què em persegueixen llavors, perquè m’enfadi? Jo entenc que hi ha premsa que només treu els meus problemes i les meves discussions. Però en què ajuda això a la meva imatge? En res. Jo ho respecto, però no m’agrada formar part d’aquest món. Parlo de la meva vida quan vull, però no significa que vulgui parlar sempre i menys de les coses dolentes”.

Un cantant agraït que acabava l’entrevista en català: “Moltes gràcies per tot, ens veiem aviat!“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa