David Bustamante, indignat amb els fans: “Què coll… feu? Quina decepció”

El cantant ha reaccionat a les crítiques que ha rebut després d'una broma sobre Rafa Nadal

David Bustamante l’ha fet grossa a Instagram en comparar-se amb Rafa Nadal, el que no ha fet massa gràcia als seguidors. La qüestió era que el cantant volia destacar que el tenista anava vestit amb els mateixos colors que ell en la portada del seu últim disc: “Rafa sap quins colors estan de moda”.

Una broma que feia que molts dels seus fans els relacionessin amb els colors de Podemos. L’artista, sorprès i indignat, reaccionava en un missatge: “A veure, era una broma perquè quan el vaig veure vaig recordar que a la portada jo duia els mateixos colors… Què collons feu barrejant aquí la política? De debò, quina decepció“.

El cantant està promocionant el seu últim projecte, un disc amb el que commemora els seus 20 anys de carrera. En una entrevista a La Vanguardia ha volgut parlar meravellosament bé de Barcelona: “Aquí vaig fer OT i aquí vaig viure durant gairebé dos anys. Tinc la sensació que quan vinc a Catalunya no estic de visita, és com una tornada a casa. Noto que aquí se m’estima d’una manera especial. Catalunya sempre és el primer lloc on primer s’esgoten les entrades dels meus concerts! Estic infinitament agraït”.

La premsa rosa el persegueix des que la seva exdona ha estat mare de nou, però ell no vol entrar en polèmiques: “Sempre m’he dedicat a fer la meva música i a fer televisió de manera blanca i sana. Tota la brossa que envolti el meu nom o carrera és externa a mi i no puc fer res amb això. Hi ha mitjans de comunicació que estan constantment a la portada de casa meva, els que em pregunten coses molt incòmodes i feridores. Jo somric i es donen per fet certes coses. Si dic que no vull parlar d’un tema, per què em persegueixen durant tot el dia? És una cosa que m’atabala molt, especialment quan vaig amb la meva filla”.

Nou comentari