David Bustamante, fart de les preguntes sobre el seu divorci: “Em feu mal”

David Bustamante ha estat l’últim convidat de Toñi Moreno a la televisió andalusa. Era una entrevista molt esperada, tenint en compte que era la primera després de l’anunci d’embaràs de Paula Echevarría. Des que se separessin el 2017, que la premsa no fa més que preguntar-los per l’altre. Mantenen una bona relació, en ser conscients que tenen una filla en comú que no els vol veure enfadats.

David Bustamante a Canal Sur

 Canal Sur

Ambdós han refet ja les seves vides, però això no ha impedit que li hagin preguntat al cantant què li sembla que Paula estigui embarassada. La seva resposta? Encantadora: “És el més maco que pot passar, que neixi una criatura. I encara més si és un germanet o germaneta per a la meva filla, així que tots contents. Ahir vaig estar parlant amb ells. Daniela està feliç, normal. Ara serà germana gran”.

Amable i sempre amb un somriure davant la premsa, malgrat la insistència i crueltat que mostren cap a ell de vegades. Toñi li ha preguntat sobre això, precisament: “Nosaltres vam viure amb molta emoció tota la teva vida, la teva transformació de nen de poble a noi d’èxit que es casa amb una actriu meravellosa. Ens vau fer partícips d’aquesta felicitat, però després es van tòrcer les coses. No sou la primera ni l’última parella que se separa, cert, però tu pretens que això no interessi i sí que interessa. On és el límit?”.

David Bustamante parla sobre el divorci de Paula Echevarría   Canal Sur

David Bustamante parla sobre el divorci de Paula Echevarría / Canal Sur

Una reflexió que Bustamante responia amb sinceritat: “No és que les coses es torcin, s’acaba i ja està. És normal que interessi la meva vida, d’acord, però el límit està en què si jo dic que no m’agrada parlar d’una cosa perquè em fa mal, doncs m’agradaria que ho deixessin allà i que no m’insistissin cada dia perquè fa mal. Aquesta és la diferència. No és just que em parlin de coses que fan mal quan jo sempre sóc amable. Sempre em pregunten coses incòmodes, moltes vegades fins i tot em provoquen. Però no hi ha cap dia que no els hagi atès. Ara bé, si cada dia em pregunten el mateix… Doncs els preguntaré si han perdut el vídeo”.

Una expectació mediàtica que el persegueix des de la seva participació a ‘OT’ i que es va accentuar arran del divorci amb Paula Echevarría. 

Nou comentari