El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exassessor de David Bustamante treu a la llum els secrets més tèrbols del cantant
  • CA

Des que David Bustamante denunciés el seu exrepresentant, que aquest ha començat a criticar-lo públicament. Aquest dimecres, Francisco Manjón ha concedit una entrevista a Sálvame que ha aprofitat per carregar sense pietat contra el cantant de qui fos mà dreta durant molts anys. L’ha descrit com un home “inestable, complicat i mentider“.

No content amb això, ha deixat clar que “entén perfectament” per què Paula Echevarría es va separar de David: “L’entenc i admiro la capacitat de Paula d’intentar tirar endavant, gairebé des del principi, la seva relació. Finalment no va poder ser perquè ell era molt difícil. Han tingut molts alts i baixos en el seu matrimoni. No era una bona relació, era molt inestable des del principi. Ara bé, sempre han sabut vendre una imatge que no era real. Els problemes venien, per una banda, per la mala relació entre Paula i la seva família política. I és que la família de David s’entremetia molt en el matrimoni. El que és cert, però, és que mai no he conegut cap infidelitat de Bustamante”.

Com és que Francisco parla ara? En estar enfadat per la denúncia de l’exconcursant d’OT: “Vam treballar junts durant 14 anys, una època en la qual la meva feina era millorar la imatge pública que tenia. Doncs bé, estic fart. Tot és una farsa. Va haver-hi una època en la qual David faltava a tots els seus compromisos professionals sense avisar prèviament. Tots justificàvem les seves absències”.

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

L’exrepresentant, que ha estat absolt dels delictes d’estafa i apropiació indeguda, explica que va fer un tracte amb els advocats de David durant el judici: “Vam acordar que no parlaríem de res de tot això i ell ha trencat aquest pacte. David ha parlat sobre mi a canvi de diners. Ara està intentant guanyar amb exclusives el que ha perdut en els jutjats… I la meva paciència té un límit“.

A més a més, també deixa caure que David Bustamante i Àlex Casademunt no tenien tan bona relació com assegura ara el cantant càntabre: “Vaig estar 14 anys al costat de David i durant tots aquests anys no vaig tenir la percepció que hi hagués una relació entre ells de germans… Si tan germans eren, per què no va anar a la seva boda? Per què no va acudir a cap esdeveniment important de la vida de Bustamante?”.

Un extreballador enfadat i amb ganes de carregar contra el cantant sense pietat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa