El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bisbal i Rosanna Zanetti, pares d’una nena
  • CA

David Bisbal i Rosanna Zanetti han donat la benvinguda al seu segon fill en comú aquesta matinada. El cantant i la model han anunciat el naixement d’una nena, a qui han anomenat Bianca

Han compartit dues fotografies, una de Rosanna amb la nena en braços des del llit de l’hospital i una altra dels tres, la primera foto de família amb David Bisbal amb mascareta com marca la normativa.

“Benvinguda al món, Bianca Bisbal Zanetti. Estem molt feliços i emocionats amb la nostra petita. Rosanna i la nostra petita Bianca estan molt bé! Gràcies a tots per l’estima. Us estimem”, ha escrit l’exconcursant d’OT.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bienvenida al mundo Bianca Bisbal Zanetti.

Una publicación compartida de Davidbisbal (@davidbisbal) el

 

Bianca es converteix en la segona filla del matrimoni. Ja són pares de Matteo, que naixia l’abril de l’any passat. Recordem que David Bisbal és pare, a més a més, d’Ella, la filla que va tenir amb Elena Tablada fa deu anys. 

David Bisbal i Rosanna estan junts des del 2016, una relació que va culminar en boda fa un parell d’anys. Feliços d’ampliar la família, han rebut milers de felicitacions i missatges d’estima de gent anònima però també de personatges coneguts. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa