El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bisbal, enfurismat contra la seva ex: “Deixa de parlar de la nostra filla. Deixa d’associar-la a marques”
  • CA

David Bisbal sempre ha estat molt discret amb la seva vida privada. Mai no li va agradar comentar res sobre el seu matrimoni amb Elena Tablada, i encara menys sobre el seu polèmic divorci. Ara bé, el mal rotllo que tenen ha arribat a un extrem que l’ha forçat a criticar-la fins i tot públicament; una cosa completament inusual en el cantant.

 

L’odi entre ambdós va començar amb un dur atac de la dissenyadora cap a la nova dona de Bisbal, quan va publicar una fotografia amb la filla que té en comú amb Tablada. Això va enfurismar-la, ja que no va acceptar que “fes de mare” amb la seva filla. A partir d’aquí ha dedicat un insult i una mala paraula al seu ex en infinitat d’ocasions, fins a arribar a una demanda judicial.

 

David Bisbal i Elena Tablada | Europa Press

 

Bisbal està fart que Tablada faci servir la nena a Instagram per fer publicitat de marques de roba, el que acaba amb la intimitat que hauria de tenir una nena tan petita. En aquest sentit s’ha pronunciat durant els premis Cadena Dial, en unes declaracions incendiàries de les quals es parlarà durant uns quants dies.

 

“Us diré una cosa, els assumptes de menors no haurien d’estar en els debats. Per això dic, s’ha de tenir compte en aquest sentit”, dirigia cap a ‘El Español‘ durant l’inici de l’entrevista. “M’agradaria aclarir una cosa molt important. Quan la mare de la meva filla va a una televisió a parlar d’aquesta mena de coses, que no haurien de parlar-se perquè són temes de menors, és perquè prèviament jo he tractat de convèncer-la perquè protegeixi la intimitat de la nostra filla, que no ho ha fet mai”.

 

David Bisbal
David Bisbal, als premis Cadena Dial d’aquest dijous   | Europa Press

 

“Una cosa molt important, jo no he dit mai que la mare ni la família de la mare de la meva filla no pugui publicar fotos de la nena, l’única cosa que vull és que protegeixin la intimitat d’una menor. Que no parli d’Ella, que no l’associï a marques. Punt. Res més que això”, llançava contundentment.

 

 

Més tens que mai, Bisbal va deixar de banda la seva cara més simpàtica per posar-se seriós i enviar una advertència a la seva ex. Com acabarà la cosa? Sembla que la relació està pitjor que mai…

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa