David Bisbal comparteix un consell mèdic erroni i ha de rectificar

David Bisbal l’ha fet grossa. El cantant no s’ha mostrat indiferent a la crisi del coronavirus, més aviat tot el contrari. Preocupat per l’abast de la pandèmia, ha volgut aconsellar als seus seguidors perquè es protegeixin. El problema? Que s’ha fiat d’un vídeo que ha trobat per internet que conté uns consells erronis.

“Recomano a tothom que prengui vitamina C, juntament amb vitamina D i glutatió per mantenir el sistema immunològic reforçat”, aconsellava el cantant. Actualment no existeix cap evidència científica que sostengui aquestes recomanacions, el que l’ha col·locat en la diana mediàtica.

El cantant tampoc no té coneixements científics, per la qual cosa molts dels seus seguidors l’han deixat verd en compartir uns consells que no coincideixen amb les recomanacions sanitàries oficials. 

Molts l’han titllat d’irresponsable, el que l’ha forçat a rectificar i esborrar el tuit. Això no ha impedit, però, que seguissin criticant-lo: “Per què et prens la llibertat de donar consells quan no ets metge?”. 

 

Nou comentari