El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
David Bisbal: “Em sorprèn la polarització tan extrema de Catalunya”
  • CA

David Bisbal segueix a primera línia mediàtica, 18 anys després del mític ‘Ave María’. Nou disc, gira internacional… El cantant no para, el que demostra que el seu pas per ‘Operación Triunfo’ va ser un gran triomf.

Ha donat la benvinguda a l’any amb una entrevista a ‘El Mundo‘ en el qual ha recalcat que no ha estat un camí fàcil: “Ningú no està preparat per assumir l’èxit que vaig haver de suportar de la nit al dia. M’ha agradat implicar-me en cada pas del procés, perquè un músic no només és músic quan puja a l’escenari. Sóc músic però també responsable de màrqueting i comercial i distribuïdor. Quan vaig sortir d’OT la gent es preguntava si seria capaç de mantenir un èxit tan brutal durant més temps. Hi havia dubtes i tenien raó”.

“Vaig gravar el meu primer disc i vaig anar cap a Amèrica Llatina de promoció. El que va succeir allà em va agradar molt, perquè venia d’un fenomen de massa a Espanya on vaig haver de començar de zero. Em va encantar anar a ràdios petites, el diari més modest, la televisió local… No era el noi de la tele. Era simplement David Bisbal, un noi d’Almeria que cantava”, explica.

David Bisbal promociona 'Frozen 2' Europa Press

David Bisbal promociona ‘Frozen 2’ / Europa Press

Últimament acapara molts titulars de la premsa rosa, com a conseqüència del mal rotllo que viu amb la mare de la seva filla. L’ex li dedica crítiques molt dures davant dels periodistes, el que provoca que estiguin envoltats d’una gran expectació mediàtica: “Jo intento escapar de la premsa rosa, però no sempre ho aconsegueixo”.

Ara bé, durant l’entrevista també ha tingut temps de parlar d’altres temes, com per exemple la política. Què opina sobre la situació a Catalunya? “Sóc un fanàtic de la política i tinc una ideologia molt clara, encara que mai no en parli en un mitjà de comunicació. Només diré una cosa, que he viscut a Catalunya i l’estimo. Alguns dels meus millors concerts els he donat a Catalunya i em sorprèn una polarització tan extrema. Que si em fa mal això de Catalunya? Doncs sí, em fa mal Catalunya però també em fan mal Xile, Bolívia o Veneçuela”.

David Bisbal als premis Cadena Dial / Europa Press

Una resposta sorprenent que ha deixat els seguidors amb ganes de més. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa