El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Danny Masterson (‘Aquellos maravillosos 70’), acusat de violar tres dones
  • CA

Danny Masterson va fer-se conegut mundialment gràcies a interpretar el paper d’Steven Hyde a ‘Aquellos maravillosos 70‘. Avui el popular actor és notícia per haver estat detingut, després que tres dones l’hagin acusat de violar-les entre el 2001 i el 2003. La fiscalia de Los Angeles ha filtrat a la premsa que s’enfronta a una pena de 45 anys de presó en cas que es confirmi i sigui condemnat. 

Steven Hyde a ‘Aquellos maravillosos 70’

Les autoritats han conclòs després d’una llarga investigació, que l’intèrpret hauria agredit una dona de 23 anys el 2001 i dues més, de 23 i 28 anys, el 2003. Aquestes acusacions van fer-se públiques el març del 2017 en plena campanya del moviment #Metoo, però no ha estat fins ara que l’han detingut. 

La seva situació judicial es complica, després que la notícia provoqués que l’acomiadessin d’una sèrie de Netflix en la qual tornava a treballar amb Ashton Kutcher. De moment la seva família ha emès un comunicat en el qual deixen clar que creuen que és innocent i que tot és una mentida que s’acabarà destapant quan les proves surtin a la llum i declarin els testimonis: “El senyor Masterson i la seva dona estan en xoc per unes acusacions de fa 20 anys per les quals de sobte es presenten càrrecs. La gent que coneix el senyor Masterson coneix el seu caràcter i sap que les acusacions són falses“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparing for the roll of retired actor. In quarantine. During a pandemic. With morning fro. #characterresearch

Una publicación compartida de dannymasterson (@dannymasterson) el

De fet, l’actor sempre ha mantingut que tot forma part d’una mena de complot contra ell perquè és membre de la cienciologia, una doctrina molt perseguida i mal vista. Caldrà veure si les proves són prou concloents per portar-lo a presó. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa