El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira, molt recuperat, mostra el seu canvi físic després del càncer
  • CA

Han passat dos mesos des que Dani Rovira anunciés que havia superat el càncer. L’actor començava el confinament amb un diagnòstic preocupant que va deixar tots els seus fans amb el cor encongit. Tenia un limfoma d’Hodking, un tipus de càncer que el va obligar a estar uns mesos en tractament de quimioteràpia i radioteràpia. Afortunadament, va aconseguir guanyar la batalla: “Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. Estic curat!”.

L’actor va voler compartir amb tots els seus seguidors el procés que seguia, amb fotografies que mostraven la cara més dolorosa però també més divertida. Sempre optimista, no va perdre el somriure en cap moment. Ara, recuperat, ha volgut tornar al gimnàs per recuperar el pes perdut i també les forces.

La setmana passada va publicar una fotografia amb un sac de boxa, esport que tornava a practicar 20 anys després de deixar-lo: “Em torno a creuar amb ella. Mitja horeta hem estat… i, òbviament, m’ha guanyat”. Això deia llavors, però avui ha compartit un vídeo que demostra que s’ha posat les piles i ha millorat molt en poc temps.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y la rabia salió despavorida. Nadie salió dañado. Yo me hice las paces y el saco se sintió menos solo.

Una publicación compartida de @ danirovira el

 

Dani Rovira apareix sense samarreta, amb els músculs molt més definits i marcats. Se’l veu fent cops de peu mentre descarrega adrenalina, una imatge que ha fet molta il·lusió a aquells que més preocupats havien estat: “I la ràbia va sortir espantada. Ningú no va sortir malferit. Jo vaig fer les paus amb mi mateix i el sac es va sentir menys sol”.

L’actor recupera la seva rutina després d’uns mesos molt complicats en els quals mai no va perdre l’esperança. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa