El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira preocupa en mostrar les ferides que s’ha fet durant el rodatge
  • CA

Dani Rovira ha ajudat en Pablo Motos a captivar els teleespectadors espanyols. L’actor ha estat l’últim convidat a ‘El Hormiguero’, un programa que ha aprofitat per promocionar la seva última pel·lícula Superlópez. Ell ha estat l’escollit per posar-se a la pell d’aquesta paròdia de Superman que es va fer molt popular durant les dècades dels 70 i 80 i que aquest divendres 23 arriba al cinema: “Em fa molt feliç poder recrear un personatge tan important d’aquells anys”, ha comentat. 

 

| Antena 3

 

 

Ara bé, sembla que el rodatge no ha estat gens fàcil. El film explica la història d’un heroi amb poders extraordinaris, el que ha obligat el protagonista a tenir un rodatge mogudet. L’acció és una constant i Rovira s’ha volgut entregar de valent, una combinació que ha tingut unes conseqüències clares… unes ferides que no ha dubtat en mostrar.

 

 

Els riscos eren evidents, ja que havia de penjar-se de diferents arnesos per simular que volava i això va arribar a fer-li molt de mal: “Les hores amb els arnesos m’han deixat marques, sobretot des de les escenes de vols verticals. Sempre se’t claven a les costelles”. Ha estat a Twitter que el programa ha volgut treure’n suc i ha publicat una sorprenent fotografia que ha preocupat els seus seguidors.

 

 

 

Que es posés el vestit de superheroi tampoc no va ser fàcil: “El vestit de Superlópez ha de quedar en ridícul, ample, amb arrugues. Era complicat trobar una tela adequada”. Ara bé, tot i aquestes complicacions, considera que el resultat és boníssim. 

 

| Antena 3

 

Divendres arriba als cinemes aquesta estrena. Atraurà els més nostàlgics?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa