Dani Rovira continua immers en la lluita contra el càncer. Li van diagnosticar la malalta de Hodgkin el passat mes de març, un limfoma que ataca directament el sistema immunitari. Poc després començava la quimioteràpia per intentar superar-ho, el que està convençut que aconseguirà: “Tot això passarà. Hem de ser sempre forts”.

Ha mantingut una actitud molt positiva, el que demostra en cada publicació que fa a Instagram. No ha perdut l’humor, el que evidencia l’última foto que ha compartit. Es tracta d’un muntatge ple de sarcasme que mostra clarament quina és la seva actitud en la lluita contra el càncer. Per què? En aparèixer ell mateix fent escalada amb el cul enlaire, mentre li ensenya a una altra persona que simbolitza el càncer.

Muntatge de Dani Rovira   Instagram

Muntatge de Dani Rovira / Instagram

Dani Rovira està pujant la seva particular muntanya, un càncer que no li pren les ganes de somriure. De fet, fa uns dies va publicar un dibuix que segueix aquesta tònica. En aquest cas, es tractava del seu gos i d’un nino que el representava a ell. La conversa que mantenien? “Dani, t’has tallat els cabells al zero perquè és estiu?”, li pregunta el gos. Mentre que ell li respon que sí, que ho ha fet per això. La resposta de l’animal ho diu tot: “Doncs et queda com el cul”. Una manera de fer humor d’una situació complicada per treure’n ferro i mostrar optimisme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El “troleo” . . . . . Qué hijo puta más maravilloso eres @mr.hair18 ??

Una publicación compartida de @ danirovira el

Els seguidors de l’actor agraeixen que s’ho prengui així, una bona actitud que estan segur que l’ajudaran en aquest camí tan difícil.  

Nou comentari

Comparteix