El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bones notícies per a Dani Rovira: “Estic sa com una pera”

Boníssimes notícies per a Dani Rovira. L’actor s’està recuperant molt ràpidament del càncer que van diagnosticar-li el passat mes de març, el que superava després de sis mesos de quimioteràpia i radioteràpia. Ha viscut un malson, però en cap moment ha perdut el somriure ni l’optimisme. El resultat? Molt millor del que podia esperar-se.

Aquest dijous ha volgut cridar als quatre vents que la primera revisió postcàncer ha estat molt positiva: “Doncs aquesta cosa abstracta que veieu sóc jo. I els metges veuen aquí que, en la meva primera revisió dels tres mesos, estic sa com una pera. I això és una alegria. I us la comparteixo. No tot seran males notícies…”.

 

 

La publicació s’ha omplert d’aplaudiments i felicitacions al cap de pocs minuts. Una alegria immensa que comparteixen tots els seus seguidors i amics, que han evidenciat el seu alleugeriment. 

Dani Rovira no ha parat de treballar, a més a més. S’ha posat sota les ordres de Marcel Barrena, amb qui tot just acaba de rodar Mediterráneo. La pel·lícula està basada en el viatge a Lesbos que van emprendre dos socorristes de Badalona el 2015, Òscar Camps i Gerard Canals: “És un rodatge duríssim en el qual ho estem donant tot. Valdrà la pena explicar-ho”.

 

 

Una rutina que ajuda a la recuperació física i mental de l’estimat actor. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa