Dani Rovira va decidir que volia viure la quimioteràpia amb un somriure permanent. Des que anunciés que havia de començar el tractament per lluitar contra el limfoma de Hodgkin que ha acostumat els seus seguidors a publicar informes sobre la seva evolució plens d’humor. En aquests mesos ha tret pit de vena còmica i ha demostrat que afronta aquest camí tan dur amb positivisme, fortalesa i humor. 

L’últim que ha volgut compartir ha estat un vídeo molt impactant en el qual se’l veu durant una sessió de radioteràpia. Per tal de restar-ne dramatisme, ho ha acompanyat d’una música més alegre i d’un missatge divertit: “Ea, doncs ja he tingut la meva estoneta distòpica de cada matí. Sempre fort”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ea, pues ya he tenido mi ratito distópico de cada mañana… #siemprefuerte ???

Una publicación compartida de @ danirovira el

 

Fa un parell de setmanes, l’actor informava que havia aconseguit superar el càncer després de quatre mesos de lluita. Ara bé, els metges l’havien aconsellat que se sotmetés a 18 sessions de radioteràpia per precaució: “A mitjans d’agost aquest malson haurà acabat i podré reprendre la normalitat, si és que queda alguna cosa normal en aquest món. Em queda l’última pantalla del videojoc”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Se acabó la QUIMIO! 8 sesiones y 4 meses entre pecho y espalda. Secuelas: pérdida de pelo, las venas de los brazos duras como bridas y cabeza de hipopótamo (de ésta última no me comentaron nada). Si a alguien más le ha pasado esto, que me escriba, con cuatro que seamos, organizamos un Tragabolas. Esta semana empiezo a afrontar 18 sesiones de RADIO, una cada día. Aunque los linfomas han desaparecido, los médicos lo han decidido así por cauterizar y precaución. A mediados de Agosto, este mal sueño habrá acabado y podré retomar de nuevo “la normalidad” si es que hay algo normal ya en este mundo. Me queda la última pantalla del videojuego… Ojalá cuando acabe se me ponga cabeza de koala. Me gustan mucho los koalas. “La vida me sonríe, pero siempre espero que me suelte carcajadas”. Sois tant@s los que me estáis curando…??? Ánimo a l@s que estáis en la lucha. Tenemos unos médicos y un personal sanitario espectacular en este país. El resto es quererse y dejarse querer. #dodotis #vuelvoaserescorpio #porqueradioynopodcast?

Una publicación compartida de @ danirovira el

 

Uns mesos molt durs en els quals ha evidenciat la seva fortalesa i transparència, amb les quals ha intentat ajudar altres persones en la mateixa situació.  

Nou comentari

Comparteix