El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira: “Vaig perdre el coneixement quan van dir-me que tenia càncer”

Dani Rovira no ha ocultat cap detall del seu càncer. Transparent i sincer, l’actor ha anat explicant el procés de quimioteràpia als seus seguidors des que anunciés que l’havien diagnosticat un limfoma de Hodgkin. Després d’uns mesos en tractament, afortunadament ha pogut superar-ho. A poc a poc va reincorporant-se a la seva rutina anterior, la que compagina amb entrevistes que fa servir per compartir la seva experiència.

L’última ha estat a la Cadena SER, una entrevista en el programa d’Àngels Barceló. Aquí ha volgut recordar com va ser el moment en el qual van confirmar-li que patia càncer: “Per llavors jo no coneixia ni sabia qui era aquell Hodgkin, jo havia anat a urgències perquè m’havia vist un bony a la clavícula. Quan estava amb els metges, vaig posar a gravar el mòbil per no perdre’m res i poder explicar després a una amiga meva que és doctora què m’havien dit. Quan vaig saber que era càncer… El cervell no està preparat per això. Em vaig estirar i vaig perdre el coneixement i tot. Una estona després em vaig despertar i vam anar al quiròfan a fer la biòpsia”.

A partir d’aquí va començar les sessions de quimioteràpia, que van precedir les de radioteràpia. Enmig d’aquest procés, va provar diferents mètodes per intentar alleugerir les molèsties. Entre ells, l’oli de marihuana: “El tetrahidrocannabinol va acabar sent la solució per alleugerir les nàusees, els vòmits i els dolors”. Un consum que recomana en aquests casos: “Era estar fet caldo o anar pedete“.

 

 

Els seguidors de l’exitós actor han tornat a aplaudir la seva sinceritat sobre un tema tan íntim i complicat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa