El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Rovira: “Tinc una llista amb tot el que vull fer quan em recuperi”
  • CA

Dani Rovira té tots els seguidors pendents de les publicacions que fa a Instagram. L’actor va confessar fa un parell de mesos que s’està sotmetent a quimioteràpia, ja que li han trobat un limfoma de Hodgkin. Pateix càncer, el que provoca molta angoixa en els seus fans. Ell continua mantenint una actitud exemplar, per això. Positiu, fent broma i vida normal. La primera fotografia que ha compartit després d’anunciar-ho evidencia que comença a passar-li factura: amb els cabells molt més curts i visiblement més prim. 

 No ha deixat de treballar i també està actiu a la xarxa. L’últim que ha fet? Compartir un vídeo amb els amics amb el qual recorda el seu viatge a Roma. L’objectiu? Reconèixer què és el primer que vol fer quan es recuperi i  torni a la normalitat: “He començat a fer una llista de totes les coses que vull fer i seguir fent quan pugui. Una d’elles és tornar a sortir en bicicleta i gaudir de la muntanya, de les rutes, compartir avituallament a la cima, de l’aire a la cara i riure’m fins i tot de Napoleó”. 

“No em falten forces ni ganes per sortir victoriós d’aquesta”, deia en la seva última publicació. Un lluitador que evidencia una actitud exemplar també en un moment complicat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa