Dani Rovira no està passant un confinament fàcil. L’actor va revelar fa unes setmanes que ha començat quimioteràpia, després de detectar-li un Limfoma d’Hodking. Que expliqués que pateix càncer va ser una sorpresa per als seus seguidors, que ràpidament van omplir el seu Instagram de missatges d’ànims. Entre ells va destacar la carta d’amor que li va dedicar Clara Lago, que li assegurava que estaria al seu costat durant tot el procés: “No tinc cap mena de dubte que si la vida t’ha col·locat aquest aprenentatge en el camí, és que pots amb ell”.

Des que fes l’anunci no havia tornat a parlar públicament sobre el tema. Aquest dimecres, però, ha publicat la primera foto de la lluita contra la malaltia: sense cabells i una mica més prim, el que evidencia que la quimioteràpia continua el seu curs.

Ho ha fet per anunciar que divendres farà un directe amb els seus seguidors de Màlaga: “Parlarem una mica de tot. Ens acompanyeu? Jo amb la meva tassa i vosaltres amb la vostra. I el que sorgeixi…”.

“No tinc por. Estic tranquil. No em faltes forces ni ganes per sortir bé d’aquesta”, escrivia llavors. Ara donarà la benvinguda al mes de maig amb canvi de look i moltes ganes d’humor. De ben segur que l’estima dels seus seguidors durant el directe elf a encara més feliç. 

Nou comentari

Comparteix