Dani Martín, sobre l'1-O: "Algú de l'Estat hauria de pensar per què dos milions de persones van fer això"

El cantant Dani Martín
El cantant Dani Martín | Europa Press

Dani Martín, el cantant del grup 'El Canto del Loco', ha parlat sobre política i sobre la situació de Catalunya. En una entrevista a la revista 'Jot Down', diu: "No tinc por a parlar de política. Forma part de la vida, encara que per a mi ara és un negoci. Els polítics s'han oblidat, des de fa molt temps, del que és la ciutadania. Estic trist, estic sorprès, són mogudes que ja no tenen res a veure amb el poble". I és en aquest moment que el cantant fa referència a Catalunya: "I això de Catalunya de l'1 d'octubre, hi havia un gran percentatge de gent que no volia la independència. Van sortir al carrer dos milions i escaig de persones per un cansament absolut. Sempre penso en el fill del policia, el del polític, el de l'independentista… Algú de l'Estat hauria de pensar per què hi ha dos milions de persones fent això, quin és el motiu real i què s'està fent malament perquè això estigui passant".

 

Seguidament, Dani Martín es fa un seguit de preguntes: "Per què el món està com està ara mateix? Per què un paio des d'una finestra es posa a matar gent a Las Vegas? Què passa en aquest planeta? Per què hi ha tanta desigualtat, per què som tan mals veïns? Per què hi ha una oposició en estat de pasotisme absolut? Per què hi ha un partit al govern que està ple de corrupció? Què collons està passant aquí?" A més, el cantant afirma: "Estem emprenyats, però arriba l'hora de votar i torna a sortir el senyor Mariano Rajoy. Jo no em sento representat per cap força política. I l'alternativa que hi havia, que ha estat Podemos, s'ha basat en l'error dels altres partits. Tampoc he vist una proposta molt real, ha estat tota l'estona un 'perquè tu…'.

 

Per a ell, "el resultat és que no veig a ningú preocupat pel poble, per la gestió, pels joves, per la cultura, en l'economia. Veig retallades i més retallades. I crec que la gent està cansada, hi ha un sector molt apallissat que està fins a la polla".Comentaris
odisea
Si las palabras fueran viento tu estarias volando,los dos millones salieron por tener mejor futuro y verdadera democracia y gobernar su casa,sin permiso de nadie,espero seamos mas millones para poder conseguirlo.
Capità Olives
per una bada: crec que ja no és el cantrant de El canto del Loco, perquè la banda, com a mínim, no està en actiu. D'altra, d'un temps cap a aquí en Martin demostra un cert nivell, ja que, almenys, es qüestiona un munt de coses que la majoria dels espanyols ni es plantegen. I continau sense agradar-me la seva música.
federalista
ja ha parlat odisea, altre xarnego indepre acomplexat, mercenari de la burguesia lladre un pobre imbecil com el cotarelo,i tots els xarnegos , atontats que en te la burguesia lladre en nomina jajajajaj de res odisea 3 per cent.
@ federalista (pobret...)
Discurs repetitiu i poc inteligent...
Salva
Al federalista, noi a part d'insultar, saps fer alguna cosa més?
Asia
Federalista tio ets ruc ,aquesta noi es espanyol i madrilenyo i té més de dos dits de front ,cosa que tu no .
Es evidente
En Cataluña residen dos millones de gilipollas, como mínimo.
Arantxa
Es evidente, y dnd vives tú, cuantos sois?
A ES EVIDENTE
te incluyes, guapo? o es que ni cuentas para tu familia, hasta tu perro pasa de ti, no eres NADIE
Anna
Molt interessants les paraules d. en Dani Martin

envia el comentari