El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Martín, frustrat: “Potser hi ha més idiotes del que pensàvem”
  • CA

Dani Martín no ha pogut callar davant la ràpida multiplicació dels primers rebrots a Espanya després del confinament. El cantant està preocupat i també indignat amb l’actitud de gent irresponsable que no fa cas a les mesures de seguretat establertes. Considera que hi ha molta gent amb poc sentit comú, una conducta incívica que el deixa estupefacte.

Mai no l’havíem vist tan contundent, però ha volgut manifestar el seu disgust a Twitter: “Per què no som capaços, sols, de complir la llei? Per què no fem servir el sentit comú? Per què som tan irresponsables? Es pot ser jove, menys jove, gran o idiota. Els idiotes no han viscut de prop això que estem patint, i si ho han viscut i segueixen sense aplicar el sentit comú és que són molt idiotes. Potser hi ha més idiotes en el món del que crèiem“.

 

I continua evidenciant que està molt decebut amb aquesta part de la societat: “La resta no som tan idiotes com vosaltres i volem viure, prosperar i sortir d’aquesta merda. Deixeu de frenar-nos, de carregar-vos la nostra llibertat i la nostra possibilitat de ser persones i fer ús de la nostra vida. Gràcies”.

 

La gran majoria dels seus seguidors han aplaudit que hagi escrit públicament el que molta gent pensa, tot atrevint-se a carregar contra unes persones que no estan ajudant a la tornada a la normalitat.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa