El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Dandy de Barcelona nega haver mort i reapareix en una sorprenent entrevista amb Kiko Rivera
  • CA

Kiko Rivera segueix amb el seu programa d’entrevistes. El DJ ha volgut provar sort en el món audiovisual i ofereix entrevistes a personatges d’actualitat en el seu perfil de Twitch. Després de parlar amb Bertín Osborne, Jorge Javier Vázquez i Sofía Cristo, acaba d’anunciar el nom dels següents entrevistats. Entre ells destaca el nom del Dandy de Barcelona, un personatge curiós i molt mediàtic del que s’havia parlat molt aquests últims dies.

Però qui és el Dandy de Barcelona? De nom real Claudio Bermejo, es va fer molt famós durant el confinament gràcies als seus vídeos divertits i el seu look estrafolari. La seva manera de xiular i de moure’s van fer molta gràcia al jovent, que van convertir-lo en un dels personatges més virals. De fet, va arribar a gravar un videoclip amb una cançó que no té pèrdua.

Ha estat notícia darrerament perquè una persona pròxima a ell havia dit que el Dandy havia mort. Aquesta informació va córrer com la pólvora i ell mateix ha hagut de compartir un vídeo a Instagram per negar que fos cert: “M’estava preparant per Supervivientes mentre faig esport”, ha dit.

Caldrà veure què explica a Kiko Rivera en l’entrevista, la que podrem veure pròximament en el seu canal de Twitch.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa