El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Curiosa imatge de Joan Carles i Sofia, amb la bufanda de l’equip de Pablo Urdangarin mentre l’animen des de la grada
  • CA

Els reis Joan Carles i Sofia s’han retrobat després de mesos separats a Alemanya. L’objectiu d’aquest viatge era visitar el seu net, Pablo Urdangarin, que viu a Hannover des de fa uns mesos. El segon dels Urdangarin s’hi va mudar per complir un dels seus somnis: fer carrera en un dels millors equips d’handbol del país. Sembla que vol seguir els passos del seu pare, almenys esportivament parlant… el que omple d’orgull la infanta Cristina.

 

Pablo Urdangarin
Pablo Urdangarin | TSV Hannover Burgdorf

 

Els mitjans de comunicació l’han enxampat a la grada en diverses ocasions, el que ha permès veure-la gaudir i animar el fill en cada jugada. Doncs bé, ara ha estat el torn dels orgullosos avis; que s’hi han traslladat per veure com juga el seu net.

 

Els fotògrafs de ‘Lecturas’ han enxampat els reis emèrits a la grada, acompanyats de la infanta Cristina. Tots tres, a conjunt amb la bufanda de l’equip del jove. Una família ben unida, aliena als rumors de distanciament que els han envoltat aquests últims anys.

 

 

Aquesta fotografia denota una sintonia molt necessària en el nou objectiu dels reis emèrits, presidir una campanya per intentar ‘netejar’ una mica la imatge de la Infanta i anar-la apropant a poc a poc a la rutina familiar. 

 

No és una tasca fàcil, ja que el rei Felip va vetar-la de tota celebració perquè no els relacionessin amb la trama Nóos. Però sembla que els emèrits estan més disposats a perdonar i tornar a abraçar la filla per donar-li suport mentre dura l’empresonament del seu marit.

 

 

Sigui com sigui, el que sembla clar és que Joan Carles i Sofia han deixat enrere el mal rotllo -almenys momentàniament- per donar suport al seu net. Acabarà triomfant en el món de l’handbol?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa