Crítiques a Telecinco per entrevistar persones de risc sense protecció

Socialité‘ també ha adaptat el seu programa a informar sobre l’última hora del coronavirus, una pandèmia que està afectant els guions dels programes del cor. L’equip de María Patiño ha volgut presentar la història d’Elisa, una dona de 91 anys que està confinada a casa i que no surt per por a contagiar-se. Forma part del col·lectiu de risc per la seva edat avançada, per la qual cosa és una veïna qui li fa la compra.

El programa ha volgut ensenyar aquesta història, per la qual cosa han enviat una reportera fins allà per entrevistar l’àvia i la dona que li fa la compra per ajudar-la. El problema? Que ni la periodista ni la veina portaven mascareta ni guants, ni tal sols mantenien la distància de seguretat. De poc serveix, doncs, que l’àvia dugués guants…

'Socialité' parla del coronavirus   Telecinco

‘Socialité’ parla del coronavirus / Telecinco

Entrevisten una dona confinada pel coronavirus   Telecinco

 Telecinco

Això ha enfurismat els teleespectadors, que han escrit diverses queixes a Twitter perquè consideren que no tot val a l’hora d’explicar una història. La dona explicava que ha perdut dos fills en només tres mesos, el que emocionava la presentadora que ho veia tot des de la distància: “Alexia, diga-li a Elisa que es fiqui a casa ja, que ha d’estar resguardada”. 

“Quina vergonya el que estan fent. Entrevisten una persona de més de 90 anys sense distància de seguretat, ni guants ni mascareta, quan la dona és l’única que porta guants posats. I ella és una persona de risc. No tot val, tingueu cap. Era necessari enviar una reportera fins allà?”, els hi han escrit molts. Una crítica generalitzada que el programa rep després de demanar un munt de vegades que els teleespectadors es quedin a casa i facin cas a les autoritats sanitàries.

Nou comentari