Crítiques a la reina Letícia per decebre amb un vestit antic que ha repetit un munt de cops

La reina Letícia rep per totes bandes faci el que faci. Quan estrena vestit, molts l'acusen de deixar-se una milionada innecessària en ampliar el vestidor. Però és que quan repeteix un model antic, li diuen que és una avorrida i que no innova... En què quedem?

 

Avui ens hem trobat davant d'una situació així. La monarca ha arrancat la setmana en una visita a la fàbrica nacional de la moneda i el timbre, l'escenari de l'exitosa sèrie de 'La casa de papel'. Allà ha fet entrega dels diplomes a la setena promoció del màster en gravat i disseny gràfic, així com del premi Tomás Francisco Prieto. Com ha anat vestida en aquesta ocasió? Amb un look que ja li hem vist quatre cops.

 

 

Aquest argument ha justificat les crítiques que ha rebut a la xarxa i a diversos mitjans de comunicació com 'El Español': "No és un conjunt lleig, encara que en ser tan cridaner i haver-se'l posat tantes vegades, avorreix".

 

Perquè, quin és aquest outfit? Parlem d'un vestit d'estampat geomètric i colors cridaners d'Hugo Boss, de màniga curta, que ha combinat amb una faldilla de color camel i els tocs taronges i liles del jersei. Se l'ha posat a sota d'un abric beix, el que també han criticat perquè no se l'ha tret i això ha tret llum al vestit.  L'ha combinat d'unes sabates de taló ample d'Uterqüe i ha optat per deixar-se la bossa a casa, un gest estrany en Letícia.

 

 

La reina Letícia, a la fàbrica nacional de la moneda i el timbre
| Casa Reial

 

La reina Letícia, a la fàbrica nacional de la moneda i el timbre
 | Casa Reial

 

La reina Letícia, a la fàbrica nacional de la moneda i el timbre
 | Casa Reial

 

Amb això es demostra que la Reina mai no captiva tothom. Aquesta setmana tindrà un parell d'actes més, amb la qual cosa caldrà veure si torna a repetir o escull estrenar algun disseny. Sigui com sigui, rebrà crítiques...

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?