El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítica ferotge de Jorge Javier Vázquez contra el tiet de Rocío Carrasco
  • CA

Després de les lamentables declaracions de José Antonio Rodríguez -marit de Gloria Mohedano i tiet de Rocío Carrasco- en una trucada telefònica al programa ‘Motealto’, el presentador Jorge Javier Vázquez ha carregat durament contra ell. Ho ha fet en un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on comença recordant que “Rocío va anar contestant amb tranquil·litat a totes i cadascuna de les polèmiques que havien anat sorgint durant la setmana. Va sorprendre el consell que li va donar a Gloria Camila: ‘Intenta sortir d’aquí’. D’aquest món tòxic i manipulat que l’està convertint en portaveu d’una realitat estratègicament retorçada i que poc té a veure amb la veritat”.

Per a Jorge Javier, “el divendres ja van començar a aparèixer dades reveladores, però quan s’emeti la segona part de la docusèrie Gloria Camila es veurà obligada a tenir moltes converses. Perquè Gloria Camila, en el seu afany per protegir a la seva família, no s’adona -o potser ja comença a advertir-ho- que ha estat simplement enganyada”. Però per al presentador “el gran moment de la nit va ser, sense cap dubte, la trucada de José Antonio. El marit de Gloria Mohedano i oncle de Rocío Carrasco es va encarregar durant una hora de deixar ben clar per què la filla de la Jurado no vol relacionar-se amb la seva família. I ho va fer ell solet, sense anestèsia, durant una conversa en la qual es va mostrar com un ser vil i malvat”.

José Antonio, marit de Gloria Mohedano | Telecinco
José Antonio, marit de Gloria Mohedano | Telecinco


“Si ja resulta incomprensible que un oncle no demostri la més mínima consideració amb una neboda que li confessa que la seva filla l’ha maltractat, el que no admet cap mena de justificació és que es permeti el luxe de dubtar de la veracitat de l’episodi més dramàtic de la seva vida davant milions d’espectadors. I no només dubta ell, sinó també la seva dona, Gloria, que durant anys ha estat considerada com la més discreta del clan, però que el divendres es va destapar com una ombra tan inquietant com perillosa”, afirma el presentador badaloní.

Per a Jorge Javier, “la trucada de José Antonio va deixar al descobert totes les misèries d’una família que no ha tingut la més mínima compassió amb la filla d’aquella a la qual presumptament adoraven. No. No estimaven a Rocío Jurado. L’utilitzaven per a portar una vida més còmoda, però no l’estimaven. Estimar és una altra cosa. I quan mor la Jurado i entenen que els hauria d’haver deixat moltíssimes més coses en el testament, Rocío Carrasco hereta l’odi que ja no poden destil·lar sobre la mare”.

“Tot és tan simple com això. Una qüestió de diners. A veure qui té ara nassos de retreure-li a Rocío Carrasco que hagi sortit fugint d’aquest fangar de baixes passions en el qual s’arrebossa sense descans la seva família. Felicitats, Rocío”, conclou el presentador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa