Cristina Tárrega: “No estava boja, tenia raó quan advertia sobre el virus”

Cristina Tárrega ha concedit una entrevista a la revista ‘Semana‘ que està generant molts comentaris. La col·laboradora de televisió recorda que va ser una de les primeres en advertir de les conseqüències negatives que comportaria el coronavirus: “M’agradaria conscienciar-vos a tots que heu de prendre mesures i que heu de tenir cada dia més defenses”, aconsellava llavors.

I explica: “Avui una de les meves noies m’ha dit que està contagiada i tinc cinc persones que no puc treure d’allà. Ningú no em va fer cas i fa més de tres mesos que ho deia, des de la segona mort a la Xina. Us oblideu que el meu marit ha viscut a la Xina, que jo vaig i vinc d’allà. Jo sabia tot això i sabia que passaria. Els meus pares fa dos mesos que estan confinats, igual que nosaltres. Sé perfectament què és el Covid. Sabia que això passaria, quan vaig anar a la Xina per últim cop ja no es podia viatjar bé i jo tinc negocis allà”. 

“Feia molt de temps que ho feia, que es protegissin i es rentessin les mans, però em tractaven com si estigués boja. Parlava amb les maquilladores, els hi portava productes… Ningú no em feia cas”, lamenta. 

Cristina Tárrega  Europa Press

Cristina Tárrega / Europa Press

Explica que té tanta informació al respecte perquè ha treballat amb el doctor Gabriel Serrano, fundador dels laboratoris Sesderma: “Estem treballant amb la lactosarrina, diversos productes per la prevenció. I estic centrada en la fabricació de mascaretes. Moltes vegades m’han ocultat per què no em van voler escoltar”. 

Nou comentari