El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche: “Tothom parlarà del meu vestit de les Campanades”
  • CA

Cristina Pedroche ha acudit com a convidada a ‘El Hormiguero’ per promocionar el seu paper durant el programa especial de les Campanades d’Atresmedia. La col·laboradora estarà acompanyada del xef Alberto Chicote una altra vegada, el que dona ales a la cadena per esperar una bona xifra audiència. 

Totes les mirades estan posades en el vestit de Pedroche, que s’espera que sigui tan exuberant com els anys anteriors. De fet, encara més i tot, ja que ella mateixa ha deixat caure que mai no l’hem vist amb un de tan impressionant. 

Els vestits que ha dut Cristina Pedroche a les Campanades Antena 3

Els vestits que ha dut Cristina Pedroche a les Campanades / Antena 3

Com era d’esperar, ha tornat a parlar sobre el disseny durant aquesta entrevista: “El vestit està fet perquè la gent parli. Que ho facin bé o malament, però que en parlin. Vull provocar sensacions, no passar desapercebuda. Estic molt orgullosa de tota la feina que estic fent pel vestit amb el meu equip… però he de dir que el vestit no està. No passa res, no hi ha drama perquè les fotos les faré demà passat. Si no hi ha vestit, sortiré amb el que sigui”.

Ha explicat que tenen la idea en ment des del març: “El juliol em van prendre les mesures i el meu cos és una mica acordió. Estic amb la regla i inflada”. És conscient que la criticaran, però el que més ràbia li fa és que la gent es queixi que ensenya molta carn: “Em molesta moltíssim que em preguntin quant ensenyaré. El primer, a tu què t’importa? I segon, ensenyaré el que em surti d’allà. Estic molt orgullosa del meu cos, que la meva feina em costa. I a més a més és salut”. 

Una de les anècdotes que més gràcia ha fet als teleespectadors té com a protagonista la seva mare, que l’ha acompanyat a provar-se el vestit de les Campanades: “La meva mare em va dir: “Amb tots els vestits macos que hi ha, has d’anar així?“. Aquest any ha vingut amb mi a la prova, sí”. 

Cristina Pedroche i Pablo Motos Antena 3

Cristina Pedroche i Pablo Motos / Antena 3

Aquestes últimes setmanes s’està dient que aquestes seran les darreres Campanades presentades per Pedroche, el que ella ha insinuat durant l’entrevista: “Pot ser que siguin les meves últimes Campanades, perquè crec que em vaig superant i que enguany estic a la cima. Em fa por no quedar-me a la cresta de l’onada. Josie m’ha dit que l’any vinent he de fer-ho embarassada, encara que de moment no tinc intenció de tenir bebès”. 

Caldrà veure si li fa cas i se supera a si mateixa amb un vestit d’embarassada l’any vinent. De moment cal esperar al disseny que lluirà en un parell de setmanes, quan de ben segur que deixa tothom amb la boca oberta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa