El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, forçada a demanar perdó després de mofar-se de les persones grasses en directe
  • CA

Cristina Pedroche s’ha vist forçada a demanar perdó en el seu perfil d’Instagram després de rebre fortes crítiques pels seus comentaris ofensius a Zapeando. En el programa de La Sexta feien broma aquest divendres sobre les persones amb sobrepès, el que la col·locava en el centre de la diana durant tot el cap de setmana.

Però què va passar? Estaven comentant una notícia sobre el lloguer de persones grasses al Japó: “Ara pots llogar gordos a 15 euros l’hora. Estan arrasant perquè al Japó no és habitual veure persones obeses. Però per què hauria de contractar algú una persona amb sobrepès? L’empresa et dona idees com que pots posar-te al seu costat i sentir-te millor amb tu millor perquè et veus millor“, “Si esteu gordos, menys fer exercici amb Patry Jordan i més anar al Japó. Ara bé, no aneu tots junts perquè l’avió no s’enlairarà” o “2.600 € al mes? Després de fer la compra, a un home així només li quedarien 300 € per passar el mes”, etzibaven mentre se’n mofaven.

Mara Jiménez compartia un vídeo a Instagram en el que denunciava aquest tracta vexatori ocult darrere d’unes bromes sense gràcia. Els deixava en evidència: “Grassofòbia en el seu màxim esplendor”, unes paraules que feien reaccionar a Cristina Pedroche.

La col·laboradora compartia una reflexió i demanava perdó: “Què important és posar-se en la pell dels altres per respectar i entendre. La vida és un camí d’aprenentatge. Cada dia intento ser millor persona, més respectuosa, més tolerant i més feminista. Vivim en una societat en la que moltes vegades hem de desaprendre més que aprendre i això també és un camí llarg. Cada dia intento anar més enllà, però tot i així m’adono que encara em queda molt camí per recórrer. Coses que penso que no tenen importància i després hi ha gent que em demostra que sí que la té. Per això demano perdó a qualsevol persona que s’hagi pogut sentir ofesa, ferida o dolguda pels meus actes, les meves paraules o la meva falta d’elles. Cada dia intento ser millor i així seguiré, escoltant tothom i intentant posar-me en la seva pell”.

Una polèmica que intenta deixar enrere amb un missatge pacificador.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa