Cristina Pedroche, molesta per les crítiques al seu cos: “No estic obsessionada amb l’esport”

La presentadora reacciona al centenar de comentaris negatius que rep cada dia

Cristina Pedroche rep crítiques al seu cos constantment. La presentadora està farta dels comentaris cruels que es mofen del seu cos musculat, especialment de les abdominals marcades. Visiblement molesta i indignada, la col·laboradora ha gravat un parell de vídeos en els quals demana que la deixin en pau i anima als detractors a centrar-se en ells mateixos: “No m’agrada que em diguin que estic obsessionada amb l’esport, que estic massa musculada i ximpleries així”.

“A la fotografia que acabo de publicar se’m veu l’abdomen superdur per les ombres. Però sí, el tinc dur i estic orgullosa. Aquestes crítiques en veritat són afalagadores. Jo no estic obsessionada amb l’esport, estic obsessionada amb trobar la meva millor versió. Per mi, entrenar i tenir una dieta equilibrada és part de la meva millor versió d’igual manera que també ho és meditar cada dia i intentar ser millor persona”, reflexiona Pedroche.

“La meva millor versió no és la més prima o la més musculosa. Si de sobte em surten més músculs perquè faig més entrenaments de força, doncs m’agrada i és guai. Jo us animo a buscar la vostra millor versió i a deixar en pau els altres. Viu i deixa viure perquè només així podrem ser feliços tots. Jo seguiré entrenant quatre o cinc dies a la setmana i menjant sa per trobar la millor Pedroche”, etziba.

Cristina Pedroche, indignada amb les crítiques al seu cos / Instagram

Queda clar que per ella, el més important és estar contenta amb si mateixa. Un vídeo amb el que espera que els més crítics la deixin en pau.

Nou comentari