El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, preocupada: “No vull estar histèrica per la pena”
  • CA

Cristina Pedroche és notícia des que confirmés, fa un parell de dies, que tornarà a presentar les Campanades d’Atresmedia. Serà el seu setè any consecutiu acomiadant l’any en directe des de la Puerta del Sol. El dissenyador del seu vestit ja ha començat a treballar en ell, conscient que l’expectació és altíssima. Ara bé, la col·laboradora mai no havia estat tan nerviosa davant d’aquest projecte. Per què? En ser l’any de la Covid-19.

N’ha parlat a l’últim programa de Zapeando, en el qual ha revelat tenir un gran dilema: “Normalment estic nerviosa de l’emoció, però aquest any estic nerviosa perquè no sé com sentir-me. Estic més nerviosa per les Campanades… Acomiadar l’any és un somni i tots desitgem que aquest acabi perquè ha estat dolentíssim per a tots. No vull que la gent pensi que sóc superficial i que l’únic que vull és sortir guapíssima aquella nit. No consisteix en això, sinó en entretenir i que la gent s’oblidi de totes les coses dolentes que estan passant”.

La presentadora s’ha sincerat, el que ha permès que els teleespectadors la veiessin emocionada: “Sé que la gent no vol veure tristesa, però el problema és que a dins meu tinc aquesta tristesa”. Els companys van intentar animar-la, mentre a les pantalles es reproduïen imatges de les anteriors Campanades que ha presentat. Era llavors quan més s’emocionava Pedroche: “Ploraré i tot… En aquests vídeos em veig feliç, recordo els moments previs i estava histèrica de l’emoció. No vull estar histèrica per la pena“.

Cristina Pedroche s'emociona a 'Zapeando' La Sexta

 La Sexta

Pel que fa al vestit, molts teleespectadors demanen que tingui alguna picada d’ullet al coronavirus, però no queda clar: “El vestit està clar des del gener, encara que ara no sé si canviar-lo… No m’agrada que hi hagi una altra opció perquè aquests vestits són com els meus fills i no vull que cap es quedi a dins de l’armari…”. Caldrà veure si adapten el disseny original o si en fan un de completament nou. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ... a octubre 30, 2020 | 11:31
    ... octubre 30, 2020 | 11:31
    Nina de plàstic.
  2. Icona del comentari de: Ich verstehe nur Bahnhof a octubre 30, 2020 | 11:50
    Ich verstehe nur Bahnhof octubre 30, 2020 | 11:50
    Algú que entengui de llengües rares: què vol dir aquest missatge estrany que apareix quan tractes d'entrar a la secció Catalunya m'agrada "Su privacidad es importante para nosotros Nosotros y nuestros socios almacenamos o accedemos a información en un disp...etc "

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa