El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche es disfressa de David Muñoz
  • CA

La televisiva Cristina Pedroche ha sorprès a tothom amb la disfressa que ha escollit per aquest Carnaval. La dona que fa anys que revoluciona les campanades de Cap d’Any amb espectaculars vestits, ha decidit disfressar-se del seu marit i reconegut cuiner, David Muñoz. Ella mateixa ha penjat diverses fotografies al seu Instagram, i també una acompanyada del cuiner, on van vestits pràcticament amb la mateixa roba. “I què faig si l’estimo? Si és el meu millor amic? Si tota l’estona ric amb ell? Si només vull passar la resta dels meus dies al seu costat? Si no puc estar més enamorada? Doncs em disfresso d’ell i li faig un homenatge!”, ha escrit Pedroche a la xarxa social. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Qué maravilla de carnaval! Me ha encantado disfrazarme de marido @dabizdiverxo y me ha encantado la sorpresa de que los chicos de Mequinenza vinieran a verme disfrazados de #PedrocheCampanadas En estos momentos aún me doy más cuenta de que soy toda una afortunada y que gracias a mi trabajo puedo vivir momentos tan increíbles y mágicos como los de hoy. GRACIAS

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y ¿qué hago si le amo? ¿Si es mi mejor amigo? ¿Si todo el rato me estoy riendo con él? ¿Si solo quiero pasar el resto de mis días a su lado? ¿Si no puedo estar más enamorada? Pues me disfrazo de él y le hago un homenaje Además así ya sé cómo serían nuestros hijos (si los tuviéramos)

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa