El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, enfurismada per un atac al seu marit: “T’escopiré”
  • CA

Cristina Pedroche i Santiago Alverú han protagonitzat un enfrontament a ‘Zapeando’ que torna a deixar la col·laboradora en evidència. Els teleespectadors l’han criticat perquè ha demostrat una actitud hipòcrita que no ha fet gens de gràcia, però anem a pams. Tot començava durant la secció de Maya, quan parlaven d’una possible aventura amorosa amb Alverú. El problema? Que Pedroche deixava clar que no confia gens en aquesta possibilitat: “Parem un moment la secció de Maya per aclarir una cosa. Maya és un pibón que no podria estar amb aquest senyor. Tu has vist aquesta senyora, si us plau? No és qüestió que tu siguis molt dolent, és que ella és molt bona. Ja està, pren-t’ho així. Ho té tot”.

Ella no mostrava cap vergonya a l’hora de criticar el seu company, ara bé, no s’ha pres massa bé la seva resposta. Alverú, sense tallar-se tampoc, es defensava amb un atac cap al marit de Cristina Pedroche: “No sóc jo qui surto amb algú que fa 1,60 m“. Una crítica a l’altura de David Muñoz que enfadava de valent la col·laboradora.

“Millor que no vinguis demà al Diverxo (el restaurant del marit) perquè si no t’escup ell, ho faré jo”. Una amenaça en tota regla que els companys es prenien a broma, però que ella deia en un to seriós i ben indignada pel seu comentari. 

Un clima de tensió que ràpidament intentaven alleugerir amb les bromes típiques del programa, però que ha cridat molt l’atenció a la xarxa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa