Cristina Pedroche, polèmica en posar nua sota la neu: “Exhibicionista, pesada i ridícula”

La nevada a Madrid està sent històrica. Feia molts anys que no es veia una estampa així a la capital espanyola, el que ha donat ales als seus ciutadans per omplir la xarxa de fotografies. Els famosos també han volgut aprofitar per compartir imatges familiars a la neu, el que ha permès veure els seus immensos jardins. Entre ells, Cristina Pedroche, que a més a més també ha fet gala del seu cos.

La presentadora ha estat la més creativa i original, així com també la més atrevida. I és que s’ha fet una fotografia en el jardí nevat… mentre anava completament despullada. Amb el cul al terra congelat ple de neu, asseguda en una postura que li permetia tapar les parts íntimes.

Queda clar que no li importa passar fred: “Tots ens quedem bocabadats mirant com de preciosa que és la neu, però també és molt maco i important mirant cap a dins”, escriu.

La publicació ràpidament s’omplia de milers de comentaris de tot tipus. La gran majoria? Molt crítics amb el seu “exhibicionisme“. Alguns consideren que no hi havia cap necessitat de posar d’aquesta manera a la neu, d’altres l’acusen de voler cridar l’atenció a tota costa, uns pocs l’insulten directament i d’altres l’adverteixen que pot tenir cistitis: “La ximpleria humana no té límits”, “És necessari això? Exhibicionista“, “És molt pesada”, “El nivell que posa aquesta noia de la dona ridícula és molt alt”, “Fomentant la hipotèrmia”, “Ara sí que et fa falta el nòrdic” o “Quina necessitat de cridar l’atenció…” són alguns dels comentaris que ha rebut.

Una allau de comentaris negatius a la que han fet front els seus seguidors més fidels, que l’han defensat amb contundència. Sigui com sigui, Cristina Pedroche torna a ser notícia i a generar un intens debat a la xarxa.

Nou comentari